(Artikelnr: 2112) Bellyball® 5 6

Bellyball®


Oefenen kan nu zónder een echt model of een dure rubberen variant!

Wij zijn zelf erg enthousiast over dit artikel, al was het in eerste instantie de bedoeling de bal uitsluitend als ons eigen lesmateriaal te blijven gebruiken.
Dat we de BellyBall® in de verkoop gebracht hebben komt puur door het enthousiasme van onze cursisten en de positieve reacties op FB.
 
Nu blijkt wel dat er nog wat vragen zijn omtrent het gebruik. Daarom nog een korte uitleg:
 

Blaas de bal vrij hard op, zodanig dat de naden strak trekken. Hierdoor zie je ze ook praktisch niet meer als je erop geschminkt hebt. (De naden zijn helaas nodig om de bal stevig en mooi rond te krijgen)
Bevestig de uiteinden van de steun met het klittenband zodat er een cirkelvorm ontstaat. De klittenband hecht stevig, zodat je de bal goed kunt vastzetten.
Klem de BellyBall® in de steun zodanig dat de bal vast zit en niet gemakkelijk los laat.
Zet de steun op het anti slip matje.

 
Zet je er eerst een basis schmink op van bijvoorbeeld Superstar of Kryolan, dan is voorbehandelen niet noodzakelijk en kun je de bal na afloop met een washandje of sponsje met warm water en zeep schoonmaken. Wanneer je alleen schmink gebruikt met veel pigment is het raadzaam de bal eerst in te sprayen met haarlak zodat er een filmlaagje op komt te zitten en de kleur niet in de bal trekt.
Mocht je onverhoopt nog een kleurzweem blijven zien, gebruik dan een watten padje met wat Magic Clean voor de restjes. Gebruik s.v.p. nooit een schuursponsje, die beschadigt de coating!

Zelf behandelen we de ballen voor gebruik nooit, maar omdat iedereen verschillende merken schmink gebruikt is het nog lastig hier goede raad over te geven. 
Het blijft een oefen product, dus verwacht niet dat de bal er altijd als nieuw uit blijft zien!
 
We zijn natuurlijk erg benieuwd wat je uiteindelijk van de BellyBall® vindt. Daarom hebben we op onze site de mogelijkheid om voor dit product een review te schrijven. Dit kan een bevinding zijn, een tip voor de koper, maar natuurlijk ook een kritische noot is welkom. Hoe meer reviews er worden geplaatst, hoe meer informatie de klant krijgt. Het is altijd lastig om een product vanaf een ‘plaatje’ in te schatten, dus als er extra informatie voor handen is, wordt dat alleen maar duidelijker.
Prijsinformatie:
Prijs per set:  € 17,95* € 12,95 *
Het aantal Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 1
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 6,85 

Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Marieke de Wit -

❤️

Ella vd Heijden -

Super gave wedstrijd!

Janine Vos -

Echt heel handig!!! Ik heb laatst twee Bellyballen meegenomen naar een babyshower. In totaal had ik vier voorbeelden (voor en achterkant geschminkt) en daar konden ze dan uit kiezen. Heb je direct een leuke presentatie!

Désirée -

Super leuke cursus gehad. veel nieuwe 'kunstjes' geleerd en ik ben erg blij met de Bellybal. De metallic van Superstar dekken ook heel goed.

Miranda -

Werkt echt ge-wel-dig!!! Ik had wel de Bellypaint cursus nodig, maar nu weet ik hoe het werkt en me zus is super blij, want straks kan ik eindelijk haar buik sminken!!!

Floor -

Ideaal! Op je gemak oefenen, ontwerpen en uitproberen voordat je op een echte buik het uitvoert. Neemt leeg weinig ruimte in beslag. Makkelijk schoon te maken (eventuele zweem eenvoudig te verwijderen met Magic Clean)
Het materiaal glijdt ietsjes meer als een echte huid, maar is zelfs met spons goed dekkend te krijgen.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews