Cursus overzicht

Wij bieden diverse dag- en avondcursussen aan in onze studio in Eindhoven. Cursus Schminken, Toneel- & Theatergrime, Ballon modelleren, Ballondecoraties of Haarvlechten voor starters en gevorderden!
 

Wij zijn ervaren in het verzorgen van schminkcursussen en workshops: in onze professionele studio, incompany of bij u thuis!
Schminken wordt steeds populairder en de technieken steeds leuker én eenvoudiger. Door een eenvoudige opbouw van ons cursusaanbod heeft u geen enkele schminkervaring nodig en hoeft u absoluut niet te kunnen tekenen om in een korte periode prachtige schminkdesigns te maken.

Wilt u echt GOED leren schminken, dan hebben wij zeker een leuke cursus of workshop voor u in petto. Links in het menu staan de verschillende cursussen en workshops die wij bieden. U kunt deze eenvoudig reserveren door de gewenste schminkcursus bij de gewenste datum te 'bestellen'. U ontvangt dan een mail ter bevestiging. Onze dagcursussen duren van 10:00 - 16:00 uur, waarbij we in de middag van een heerlijke lunch genieten. De Avondcursus bestaat uit twee dagdelen van 19:30-22:00 uur, met meestal een week interval.

Bij ALLE cursussen en workshops gebruik je ONZE materialen. Je hoeft dus zelf NIETS mee te nemen!

Wij bieden wij de mogelijkheid om onze cursussen tegen een hoge korting te volgen in de vorm van een cursuspakket. Wanneer je verschillende technieken wil leren is dit zeker aantrekkelijk. Je mag dan twee dagcursusssen volgen en één workshop voor maar €149,-. De normale prijs is €209,50 
Kinderen-schminken-(Basis)
Kinderen schminken (..
Multi-Color-One-Stroke
Multi Color - One St..
3D-schminkcursus
3D schminkcursus
Bellypaint
Bellypaint
Cursus-grimeren-toneel-theater
Cursus grimeren tone..
Cursus-Fantasiepruiken
Cursus Fantasiepruiken
Cursus-Haarvlechten-(2-avonden)
Cursus Haarvlechten ..
Weergave:


Bezig met laden...
Cursus pakket Cursuspakket Artikelnr: CP001

Cursus pakket Kies twee cursusssen en één workshop naar keuze uit voor €149,-. Dit geeft een korting van meer dan € 60,- Al onze cursussen vinden plaats in onze studio...
€ 209,50* Per 2 cursussen + 1 workshop
€ 149,00 *
Informatie  
Bestellen