(Artikelnr: X005)
Oefenhoofd + beschermlak + Reinigingsmiddel

Met dit oefenhoofd heb je geen last meer van modellen die niet stil blijven zitten! 

Dit is een heel hoofd, met de perfecte verhouding tot een gemiddeld kinderhoofd. 

Voordat je op het oefenhoofd gaat schminken adviseren wij om eerst een laagje haarlak op hoofd te spuiten.  Deze laklaag vormt namelijk een flinterdun filmlaagje op het kunststof, wat intrekken van het pigment van de schmink tegenhoudt. Eventuele restjes verwijder je met de Cleanser. (Niet geschikt voor op de huid! Let op! Kan ook andere materialen aantasten vernis, nagellak, vloer)

Werkwijze:
Spray telkens voor je gaat schminken een dun laagje haarlak op het hoofd. Wacht tot deze helemaal is ingetrokken, dan kun je beginnen met schminken. Als je het hoofd wil schoonmaken, spoel af onder de kraan met lauwwarm water en gebruik hiervoor een sponsje of washandje of gebruik hiervoor een vochtig babydoekje. Spray wat Cleanser op een wattenschijfje. Gebruik dit voor de laatste restjes of kleurzwemen. Oranje kan een blijvende kleurzweem achterlaten, evenals d.blauw en d.groen metallic van merken met veel pigment.
Mocht er toch een kleurzweem op het oefenhoofd achterblijven, kun je die verwijderen met aceton. Let hier wel mee op! Ook de bedrukking van het oefenhoofd wordt hiermee verwijderd.

 
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per set:
€ 49,95 * € 39,95 *
Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 3
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 6,85 

Relevante producten
Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Floor - 11-10-2014 20:19

Mooi oefenhoofd, goed formaat. Werkt prettig!

Alle bundels met dit artikel:

 
 
 
 
 
We starten op 25 juni a.s. onze eerste online schminkworkshop!
online schminkenDoe je mee?