Studio Joli - Onze Schmink

Elk merk schmink verschilt per samenstelling, maar altijd worden alle ingredienten op de verpakking getoond.
Alle schmink die wij gebruiken en verkopen, is FDA approved en voldoet aan de wettelijke eisen voor cosmetica produkten en is geproduceerd volgens de cosmetische richtlijnen.

De schmink is gefabriceerd volgens de ‘Cosmetics Regulation’ wat inhoudt dat er alleen pigment van de 1e categorie gebruikt wordt en deze kunnen zonder beperkingen gebruikt worden voor cosmetica.
Menselijk en dierlijk welzijn geen dierlijke ingrediënten (veganisch) en zijn dierproefvrij. De Schmink is dermatologisch getest voor toepassingen op de huid.
Al onze schmink is w
ater oplosbare make-up, ze drogen snel op en zijn daarom gemakkelijk in het gebruik. Daarnaast is de Schmink gemakkelijk te verwijderen met water en zeep of make up remover.
Glutenvrij, ongeparfumeerd, zonder parabenen en zondergluten vrij en bevatten geen parfum noch UV filters of parabenen en verlagen zo daardoor het risico op allergische reacties
 


» Alle schmink » Sponsjes » Special Effects - (wonden, grime) » Huidlijm » Glittertatoos » Schminkboeken » Oefenmateriaal » Opbergen » Schmink Penselen