(Artikelnr: Cursus140320)

Heb je weinig of geen schminkervaring en wil je echt GOED & SNEL leren schminken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! 

In onze veelomvattende basiscursus ontdek je alle grime materialen en leer je de belangrijkste spons- en penseeltechnieken. Wanneer je op de hoogte bent van alle 'trics and tips' ervaar je dat het schminken een stuk gemakkelijker is dan het lijkt!

Lokatie
Al onze cursussen worden gegeven in onze Grimestudio in Eindhoven:
STUDIO JOLI, De Witbogt 4, 5652AG Eindhoven
 
De cursus is gericht op kindergrime, waarbij we uitsluitend werken met waterschmink, spons en penseel.

Ons uitgangspunt is dat schminkdesigns snel, simpel, en professioneel moeten zijn. We maken ontwerpen die super mooi, elegant en kleurrijk zijn, maar waarvoor een kind niet meer dan 5 minuten hoeft stil te zitten!

Al onze docenten zijn ervaren grimeurs en over één ding zijn we het allemaal eens: technieken aanleren is het belangrijkste om te kunnen schminken. Welke penseel doet wat en wanneer en waarvoor gebruik je de verschillende schminksoorten en materialen. 

Als je dit weet en oefent, zijn de mogelijkheden eindeloos. Je hoeft ook geen schilder of tekenervaring te hebben om te leren schminken. Daarnaast werken we in kleine groepen zodat iedereen de gewenste aandacht krijgt

Zo leer  je vele mooie ontwerpen in maar één dag tijd!
 
Schminkcursus bij Studio Joli

Penseel technieken (lijnvoering, krullen, druppels etc.

Hier gaat het voornamelijk om het uitleggen van de materialen en de basistechnieken. We werken voornamelijk met de penseel en oefenen de technieken die altijd, bij alle thema's terugkomen. Ook krijg je diverse tips en trucjes om sneller tot mooie resultaten te komen.
Welke verschillende penselen zijn er en waarvoor worden ze gebruikt? Deze technieken oefenen we eerst op de hand en/of een oefensheet en vervolgens op een oefenhoofd. Je mag natuurlijk ook op elkaar oefenen, maar dat hoéft niet!
Sponstechnieken
Hier gaat het voornamelijk om sponstechnieken , waarmee we kat-achtigen en vlinders oefenen en natuurlijk komen de penseeltechnieken weer aan bod.

We proeven ook van de Rainbow- en van de Splitcakes, de zgn multi color techniek voor piraten, prinsessen, draken en tijgers. Ook behandelen we schminkthema's die populair zijn in de geldende peiriode, bijvoorbeeld Pasen, Kerstmis, Vakantie, carnaval, voetbal (WK!), Kongingsdag etc.

Als er nog tijd over is mag je dit naar eigen keuze invullen. Eigen ontwerp, herhalingsoefeningen, een voorbeeld uit een schminkboek e.d.

Door de eenvoudige opbouw van de schminkcursus is er geen speciale voorkennis nodig om aan de cursus deel te nemen.
 

Schminkcursus bij jouw thuis?

Zit je een beetje lastig met oppas voor je kinderen en heb  je een groepje vriendinnen, kennissen, buren, etc. die het leuk zouden vinden om te leren schminken? Als je zelf een groep samenstelt van minimaal zes personen, komen wij ook bij je thuis! Data en tijden zijn in overleg, dus mail voor informatie naar info@studio-joli.com!
Prijsinformatie:
Prijs per persoon:
€ 85,00 *
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 0,00 

Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.