(Artikelnr: Cursus160220)

Cursus Multi Color Schminken  "One Stroke" 

Deze technieken hebben wij als eerste in Nederland geïntegreerd als basis schminktechniek en we zijn zeer trots dat steeds meer schminkers deze techniek onder de knie kriijgen. 

We gaan tijdens deze cursus dieper in op de Multi Color techniek, waarbij we meerdere kleurtjes tegelijk op de penseel vullen. Naast de platte penselen gebruiken we hierbij ook penselen met kattentong vorm, de sponsmop en  sponsjes. De enige manier om deze techniek eigen te maken is door te oefenen, oefenen en nog eens te oefenen. We hebben hiervoor speciale, afwasbare  oefenbladen ontwikkeld, die we tijdens de cursus gebruiken om de techniek gemakkelijker en sneller te beheersen. Dit oefenblad inclusief een transparant sheet mag je na de cursus mee naar huis nemen om je vaardigheden verder te ontwikkelen!
One stroke face painting
We behandelen tijdens de cursus de volgende thema's:

1. Rainbow Cakes
We oefenen de Multi Color techniek met de spons om zo in een korte tijd vlinders, tijgers en /of maskers in meerdere kleuren te schminken
 
2. Algemene One Stroke technieken 
Denk hierbij aan lijncontouren van vlinders, prinsessen, tijgers, draken etc. We behandelen de diverse schminkmethoden met verschillende materialen. Filbert brushes, fan brushes (vlinderpenseel) en flat brushes komen aan bod en niet te vergeten de sponsmop!
We oefenen alle penseelstreken op de werkbladen en op papier of oefenhoofd.

3. Specifieke One Stroke afbeeldingen 
Hierbij oefenen we figuurtjes die we met de sponsmop of penseel kunnen maken, zoals bloemetjes, vlindertjes, libelles, dolfijnen, vogeltjes etc.

4. Ontwerp uitwerken op werksheet of oefenhoofd
Heb je een leuk voorbeeld op internet gezien, wil je een voorbeeld uit een boek schminken of wil je zelf iets moois ontw
erpen? Dat kan in dit laatste deel van de cursus.
De cursustijden zijn van 10:00 - 16:00 uur. Deze cursus wordt gegeven in de cursuslokatie in Eindhoven

De prijs voor deze speciale cursus is € 85,-. Dit bedrag is inclusief onbeperkt koffie/thee, een luxe lunch, het materiaalgebruik, lesdocumentatie en naslagwerk voor thuis.
Prijsinformatie:
Prijs per persoon:
€ 90,00 *
Het aantal Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 9
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 0,00 

Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.