Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Bent u niet tevreden over onze producten?

We gaan ervan uit dat u tevreden zult zijn met alle producten die u via onze online shop aanschaft. Desalniettemin verzoeken wij u om bij ontvangst van uw bestelling meteen te controleren of de producten aan uw wensen voldoen. Artikelen die verkrijgbaar zijn in onze webwinkel mag u binnen veertien dagen na ontvangst retourneren indien deze niet voldoen aan uw verwachtingen. 

Retourzendingen die wij binnen 14 dagen na aankoop ontvangen zullen wij vervangen ofwel het volledige aankoopbedrag restitueren, mits deze producten onbeschadigd zijn en zich in de originele verpakking bevinden.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier