Sparen bij Studio Joli

Bij Studio-joli.com zijn wij natuurlijk blij wanneer je een bestelling bij ons plaatst! Wij willen je dan ook graag iets geven als dank, waardoor je hopelijk volgende keer weer als eerste aan ons denkt.  Daarom krijg je vanaf nu “spaarpunten” bij elke bestelling. Deze unieke spaarpunten zijn gekoppeld aan je account en je kunt ze verzilveren bij een volgende aankoop in de webshop. Je kunt de spaarpunten ook opsparen voor later. Het is momenteel alleen mogelijk om je spaarpunten te verzilveren in de webshop, dus niet als je fysiek in de studio iets aanschaft. Wanneer je een account hebt, en je koopt iets in de studio, worden de spaarpunten wel aan je account toegevoegd, zodat je die bij een online bestelling kunt inwisselen.

Hoe verdien ik spaarpunten?

Bij elke aankoop in de webshop van Studio joli ontvang je spaarpunten. Let op! Je ontvangt alleen spaarpunten bij besteding aan producten, dus niet bij besteding aan cursussen en workshops! Het enige wat je hiervoor dient te doen is bij het afrekenen eenmalig een account aan te maken. Dit is een vereiste omdat wij dan de verdiende spaarpunten aan je account kunnen koppelen. Wanneer je dan de volgende keer inlogt, kun je precies zien hoeveel spaarpunten je al hebt verzameld.

Wat zijn mijn spaarpunten waard?

Voor elke €10,- die je in onze webshop besteed, ontvang je 1 spaarpunt en elk spaarpunt is €0,50 waard  De verzamelde spaarpunten zijn te verzilveren op de afrekenpagina. Er geldt geen minimaal bestedingsbedrag, dus je kunt optimaal profiteren van de opgebouwde spaarpunten.

Kan ik mijn spaarpunten weggeven of inwisselen voor geld?

Helaas is het niet mogelijk je spaarpunten in te wisselen voor geld. Je kunt de verzamelde spaarpunten alleen verzilveren bij een bestelling op studio-joli.com. De spaarpunten zijn gekoppeld aan je persoonlijke account, dus je kunt ze niet overdragen aan iemand anders. Het is ook niet mogelijk spaarpunten van verschillende accounts bij één bestelling te gebruiken.

 
 
 
 
 
We starten op 25 juni a.s. onze eerste online schminkworkshop!
online schminkenDoe je mee?